website (2)

 

Mijn opleiding is begonnen als dochter, het vierde levende kind van mijn ouders. De normen en waarden die ik heb meegekregen en de manier waarop ik hun voorbeeld heb gevolgd zijn de eerste stappen geweest op de weg naar wie ik nu ben.

Zus, partner, moeder, vriendin, hardloopmaatje, verpleegkundige, patiënt, persoonlijk begeleider en trainer.

Ik ben verpleegkundige gespecialiseerd in maag-, darm- en leverziekten. Ik werk met veel plezier als verpleegkundig consulent. Ik begeleid mensen met een chronische darmontsteking, de ziekte van Crohn of Colitis ulcerosa. Daarnaast begeleid ik mensen met een chronische leverontsteking, Hepatitis B/C of auto-immuun Hepatitis, tijdens hun behandeling.

 

Via mijn eigen weg heb ik twee chronische aandoeningen leren kennen, een nefrotisch syndroom (nieren) en arteriosclerose (kransslagaderen), waarvoor ik een bypassoperatie heb ondergaan. Dit heeft mijn leven veranderd. Ik heb ervaren hoe het is om dichtbij de rand te lopen en mezelf uit een diep dal omhoog te werken. Je gevoelens delen is cruciaal in een periode van vallen en opstaan, van angst en onzekerheid. Ik heb beleeft hoe het is niets te kunnen.  Ik ben dankbaar voor alle hulp die ik mocht ontvangen van lieve mensen om mij heen.

In deze periode is mijn passie geboren voor het begeleiden van de mens achter de patiënt. Om deze passie te verwezenlijken ben ik opnieuw gaan leren.  Daarin ben ik mezelf keihard tegengekomen en heb ik ervaren hoe lastig het is overtuigingen los te laten, patronen te herkennen en gedrag te veranderen. Ik maak elke dag kleine stapjes op mijn levensweg, af en toe grote sprongen en stap nog regelmatig in mijn valkuilen.

Kennis en ervaring maken mij een warme, betrokken en optimistische begeleidster. Als je bereid bent naar jezelf te kijken en jezelf durft te zien, sta ik je daarin bij. Dit vraagt moed en doorzettingsvermogen. Je bent helemaal OK met alles wat er is geweest, nu is en komen gaat.

Powered by WordPress. Designed by Woo Themes